Комисија за унапређење родне равноправности на територији општине Рашка

Ибарска бр.2 Рашка

објављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

за заинтересоване кандидаткиње и кандидате за обуку за националног туристичког водича са сертификатом у пројекту Економско оснаживање жена 

Комисија за унапређење родне равноправности на територији општине Рашка позива све заинтересоване, кандидаткиње и кандидате за обуку за националног туристичког водича са сертификатом, да се јаве на позив.

Рок за подношење пријава је 10 дана од дана објављивања на општинском wебсајту и wебсајту ТСО Рашка, на огласним таблама у општини Рашка, и МЗ Јошаничка Бања. Неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Едукација се односи на 10 лица која су завршила туристички факултет или средњу туристичку  школу (приоритет имају особе женског пола, обзиром да је Пројекат економско оснаживање жена.)

Обука би трајала пет радних дана и обавила би се у августу месецу.

Циљ обуке је добијање сертификата ,,Национални туристички водич“.

Пријава треба да садржи:

-Фотокопију дипломе о завршеној школи

-Доказ о познавању једног језика (копија)

-Пожељно је да лице које се пријављује покаже на провери способност  доброг комуницирања и анимације.

Пријаве се достављају у затвореној коверти на адресу Комисија за родну равноправност (за председницу) Ибарска бр.2 Рашка,  са назнаком ,,Пријава за едукацију за добијање сертификата  националног туристичког водича.“

Пријављени ће бити позвани на разговор са пројектним тимом ради одлучивања у року од 20 дана од дана објављивања позива.