УСАИД Пројекат одрживог локалног развоја и 32 локалне самоуправе, медју којима је и опстина Раска, позивају приватне фирме да се пријаве за учешће у двомесечном Програму обуке младих у приватним предузећима. Програм подршке развоју радне снаге отворен је за сва приватна предузећа са минимум 5 запослених, без обзира на делатност, заинтересована за ангажман нових запослених.

Послодавци ће кроз овај Програм моћи да брзо и лако нађу и обуче запослене који одговарају њиховим потребама; уштедети  време и новац за одабир и ангажовање кадрова који им требају за остварење циљева пословања.

Програм обухвата бесплатну селекцију кадрова са траженим квалификацијама, њихово ангажовање и администрирање њиховог ангажовања. За време трајања обуке кандидати примају надокнаду од 60% минималне бруто зараде коју обезбеђује УСАИД Пројекат одрживог локалног развоја, по основу Уговора о стручном усавршавању. 

Обука је намењена младима до 30 година старости за обављање послова у производном и сектору услуга. За више информација преузмите Јавни позив.

Предузећа се пријављују попуњавањем и слањем попуњеног формулара за пријаву за учешће у Програму

Попуњени пријавни формулар послодавци треба да пошаљу електронским путем на емаил адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 17. новембра 2013.

 извор: http://www.lokalnirazvoj.rs/poziv-ojt-program.html