Visoka škola modernog biznisa iz Beograda obrazuje studente na akreditovanim osnovnim i master studijama. 
Osnovne akademske studije – Menadžment u savremenom biznisu, koje traju tri godine, obezbeđuju visokokvalitetnu edukativnu osnovu koja je neophodna za sve pojedince koji ulaze u brzo, promenljivo tehnološko i globalno društvo i koja odgovara potrebama privrede za stručnjacima iz oblasti menadžmenta.
Na osnovne studije mogu da se upišu kandidati sa zvršenim srednjim školama. Po završetku studija stiču 180 ESPB i zvanje – menadžer. 
 
Savladavanjem master studija – Menadžment u uslužnom biznisu, koje traju dve godine, studenti su osposobljeni da razumeju specifičnosti raznih uslužnih organizacija i da njima uspešno upravljaju. Takođe, studenti su osposobljeni da nastave školovanje na doktorskim studijama iz oblasti menadžmenta.
Na master studije mogu da se upiššu kandidati sa završenim trogodišnjim osnovnim akademskim studijama (180 ESPB) i  kandidati sa završenim četvorogodišnjim  osnovnim akademskim studijama (240 ESPB). Po završetku prve godine studija stiču zvanje: diplomirani menadžer, a po završetku druge godine zvanje:  master – menadžer.
Više informacija o Školi možete dobit ako posetite sajt www.mbs.edu.rs
 
Prezentacija Visoke škole modernog biznisa i njenih akreditovanih studijskih programa održaće se u prostorijama  Komiteta u Raški, u Subotu, 29. novembra u 13 časova.
Dodatne inforamcije možete dobiti putem telefona 064/580 48 10.