ДАН ЗАПОШЉАВАЊА У РАШКИ

MK Mountain Resort организује „Open Day“ за више од 50 радних места на Копаонику

Хотел Гранд Копаоник, један од најбољих српских хотела са традицијом дугом четири деценије ове године отвориће своја врата гостима у новом, луксузном издању, захваљујући капиталној инвестицији компаније MK Group у чијем саставу хотел са успехом послује од 2009. године.
Као лидер у својој области, MK Resort има за циљ да интегрише најквалитетније хотелске садржаје и врхунску услугу у свој најважнији бренд – Гранд Копаоник, користећи и континуирано унапређујући потенцијале саме дестинације у сегменту зимског, летњег и конгресног туризма, на начин који је одржив и који има вишеструку корист за целу њену турситичку привреду. Кроз константно унапређивање пословања и оснаживање запослених, Гранд Копаоник успешно негује дух и традицију домаћег гостопримства у комбинацији са савременим трендовима туризма и угоститељства.

Конкурс за радна места у хотелу Гранд Копаоник, отворен је за више од 50 места, од оперативних позиција у сегменту домаћинства, рецепције, ресторана, барова и спа центра, до супервизорских позиција у оквиру више сегмената хотелског пословања. Заинтересованим кандидатима MK Resort нуди прилику да у професионалном окружењу регионално најпознатијег хотелског бренда искажу и усаврше своја знања и вештине користећи најсавременије технологиње и базу знања.

У циљу јачања локалног тржишта рада и микропривреде, компанија је стратешки окренута ресурсима којима располажу општине Рашка и Брус на којима се налази туристички центар Копаоник.

МК Моунтаин Ресорт организује „Дан запошљавања“ 2.11.2021. године у просторијама Скупштине Општине Рашка у термину од 9 до 13 часова.
Заинтересовани кандидати на разговор треба да понесу свој CV – радну биографију.
Добро дошли!