Општинско веће општине Рашка позива све грађане, удружења, стручну јавност, као и  друге заинтересоване стране, да  се упознају са радним текстом  Нацрта Одлуке о буџету општине Рашка за 2024.годину  ( у даљем тексту: Нацрт одлуке) и да дају предлоге, сугестије и коментаре.

Јавна расправа о Нацрту одлуке одржаће се од 22.11.2023.- 11.12.2023..године.

Учесници у јавној расправи су представници органа Општине Рашка, грађани, удружења, стручна јавност, као и  друге заинтересоване стране.

Предлози,  сугестије, иницијативе и коментари  достављају се Општинској управи општине Рашка – Одсеку за буџет и финансије, еmail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,   Општинска управа општине Рашка – Одсек за буџет и финансије, ул. Предрага Вилимоновића 2, 36350 Рашка, са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету, а лице задужено за давање информација и објашњења учесницима јавне расправе о предложеним решењима  је Стефана Милојевић тел. број 064/2355742 или 036/733886 и Загорка Шумарац члан општнског већа еmail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., тел. 064/8128057.

У оквиру спровођења јавне расправе бти одржан отворени састанак у форми округлог стола у 15 часова у сали Општинскe управе  12.12.2023.год. 

Заинтересовани за учешће на расправи одговоре на  птања добиваће он-лајн путем, тј. препском  до званичне презентације, а на дан расправе  диретним учешћем.

По окончању јавне расправе, Општинско веће општине Рашка  сачиниће извештај о спроведеној јавној расправи који садржи све изнете  предлоге и сугестије, као и ставове,  Одсеку за буџет и финансије о поднетим предлозима и сугестијама са образложењем за њихово прихватање, односно неприхватање.

Извештај о одржаној јавној расправи Општинско веће сачиниће у року од 3 дана од дана окончања јавне расправе и објавити на сајту Општине.
 
ПРИЛОГ:

 
ПРИЛОГ: https://drive.google.com/drive/folders/1CeqwdA23l3bUogqE1qa742BFq3UpZ_Wj?usp=drive_link